dilluns, 22 de novembre del 2010

ÀNIMS COMPANY!!!!!

Aquest migdia hem rebut una noticia molt desagradable! un client del nostre restaurant ha sofert un infart, de nivell tan greu que en quant l'han portat a l'hospital li han hagut de fer un by-pass.

És un fet que ens fa reflexionar sobre l'efemeritat d'aquesta vida, què ràpid pot acabar tot i sense previ avís... no penseu que molts cops donem importància a moltes coses que en el fons no en tenen cap? que ens amoïnem per moltes coses que no ens són de cap manera vitals ni trascendents? I anem pel món maleïnt i de mal humor per quelcom que demà es pot solucionar? què trist tot plegat!!!!



Amb notíces com la d'avui, realment, ni la crisi afecta...no és més important la nostra vida, la convivència, l'experiència, que l'arribar o no a final de mes? estem desaprofitant el temps, desaprofitant el regal de vida que ens ha estat donat, desaprofitant energia vital que d'altra manera podríem emprar per a fins positius!

Potser hauríem, entre tots, d'anar recuperant el sentit comú, de valorar el que realment té valor, de viure i deixar viure, i sobretot, al llevar-nos, cada dia, donar les gràcies pel nou jorn que comença i sortir al carrer com si no l'haguéssim trepitjat mai!



Des del Pla, amic i company, et desitgem una bona i ràpida recuperació!!!!!

LA NOSTRA FELICITAT NOMÉS ÉS A LES NOSTRES MANS, APROFITEM-HO DONCS!

Gaudiu i feu gaudir!!!!! Sigueu feliços!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Ens agrada saber la teva opinió! Gràcies!