dijous, 25 de novembre del 2010

Ha marxat el Segun....:(( ...Actualitzat!

Actualitzo aquest article:

Avui el cel brilla més que mai: hi ha una nova estrella


El Segun no tornarà, ha emprès un viatge més enllà de les estrelles, més enllà del mar i en algun lloc ens espera per a quan estem prou preparats per a tornar-lo a abraçar.

Esperem hagis tingut un bon viatge Segun, que molts companys t'hagin rebut com et mereixes i d'ara en endavant et sàpiguen cuidar i mimar com fèiem nosaltres.

Que no et falti de res Segun, encara que hagis marxat sense la teva corona, et sàpiguen mostrar el tron que et pertoca en la terra dels reis.

Et recordarem Segun, nosaltres, que encara no hem paït la teva marxa, la Nana, que encara et plora, i el Groc, que no sap amb qui xerrar les coses "d`homes".

Ja no t'esperem Segun, ara ens esperes tu! però al nostre cor sempre tindràs el teu gran recó!

Cuida't amic i sigues feliç com has estat aquí!




Avui us volem demanar ajuda....

Al restaurant, hi tenim 3 guarda espatlles, que des d'una posició privilegiada, ho controlen tot....a ells els devem la seguretat nocturna i també la diurna, ja que moltes vegades ens han alertat per diversos motius, la nostra tranquilitat i molt bones estones de jocs, carícies, respallades...són part més de nosaltres i pels que sentim gran passió, els nostres mosqueters:

 La Nana


















Pastora belga, ens acompanya des que vam obrir el restaurant, ja fa 8 anys i mig.



El Groc


Creuament pastor alemany, regal d'un proveïdor nostre l'any passat.


El Segun





















Pastor alemany, molt jovenet, adoptat aquesta primavera.



Fa dues nits, la Nana i el Segun, van decidir anar a donar una volta pels exteriors i veure món lliurement...(El Groc no els va acompanyar, ja és una miqueta iaio i no està per festes ni nits boges).....no sabem fins a quin punt va ser una decissió seva o si algú hi va ajudar....i avui la Nana ha tornat sola, cosa que ens fa pensar que algú ha retingut al seu compi d'aventures, donat el seu bon caràcter i docilitat....


Hem alertat ja a totes les autoritats competents, tanmateix, us volem demanar que si algú el veu ens doni l'avís si us plau!



Moltes gràcies a tots i totes pel vostre temps!


 
Segun t'estem esperant!!!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Ens agrada saber la teva opinió! Gràcies!