dijous, 30 de desembre del 2010

Feliç 2011!!!!

Demà és un gran dia per tots.....demà ens abandona un any i a l'instant n'arriba un de nou....

Aquest poruc 2010 que vol marxar, amb la cua entre cames i per la porta petita, ha estat molt dur per molts de nosaltres,...Tant, que molts hem vist canviar la nostra vida i la dels qui ens envolten, molts hem vist com trontollava, de sobte, el nostre món ... sense previ avís, inexplicablement, sense haver fet res per a provocar-ho!


Però alhora n'hem tret tantes lliçons!!! lliçons de vida, lliçons d'amor....lliçons que no aprenem a cap escola, a cap manual, lliçons que el dia a dia ha anat gravant, ja per sempre més, a la nostra pell ...lliçons que de ben segur, avui o demà, agraïrem, per l'experiència que, d'una manera o altre, tots haurem viscut!

I en el fons, és aquest el bagatge que hem de portar amb nosaltres al sonar de les campanades, en el màgic moment de renèixer com l'au Fènix....només allò que ens ompla, allò útil i tot l'après....donem el valor real a les coses i fem.les passar d'any en la nostra companyia!


Des del Pla, us desitgem a tots una molt bona empenta per a entrar al 2011....esperem que aquest nou amic, que ens acompanyarà 365 dies, vingui carregat de salut, amor i feina per a tots!

SIGUEU FELIÇOS I TINGUEU TOT ALLÒ QUE DESITGEU!!!!!

FELIÇ 2011!!!!!!!!

2 comentaris:

Ens agrada saber la teva opinió! Gràcies!